Consolis Parma tarjoaa työsuhdepyöräedun henkilökunnalleen

Consolis Parma tarjoaa työsuhdepyöräedun henkilökunnalleen

Kuvat: Maanlumo ja KBO Bike (Unsplash)

Consolis Parman tavoite on olla edelläkävijä myös vastuullisuudessa. Yhtiö tukee kestävän kehityksen toimintamalleja ympäristön sekä sosiaalisen ja taloudellisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Uutena henkilöstöetuna Parma on kesäkuun alusta alkaen tarjonnut vakituisille työntekijöille työsuhdepyöräedun. Yhteistyökumppanina toimii GoByBike.

Työsuhdepyörän tarjoaminen on selkeä osa Parman strategiaa, missä ihminen ja tiimit on nostettu yhdeksi kärkiteemaksi. Työsuhdepyöräedun mahdollistaminen tukee työntekijöiden hyvinvointia ja kannustaa liikkumaan työmatkoilla ja vapaa-ajalla.

”Tehtaamme sijaitsevat pienemmillä paikkakunnilla, missä pyöräilyyn on hyvät mahdollisuudet. Liikunnan lisääminen arkeen parantaa fyysisessä työssä tarvittavaa peruskuntoa ja on hyväksi myös henkiselle jaksamiselle”, kertoo Consolis Parman toimitusjohtaja Hannu Tuukkala.

”Vastuullisuusohjelmamme mukaisena ympäristötavoitteena on leikata päästöjämme viisi prosenttia vuosittain. Päästötön työmatkan taittaminen polkupyörällä sopii mainiosti myös ympäristötekojemme rinnalle”, Tuukkala jatkaa.

Työsuhdepyörien yhteistyökumppaniksi valikoitui GoByBike, mikä on Suomen suosituin pyöräedun tarjoaja.

”Työsuhdepyöräilystä hyötyvät sekä työnantaja että työntekijä. Verovapaana työsuhde-etuna työntekijä voi hankkia edullisesti uuden ja laadukkaan pyörän, mikä tekee liikkumisesta nautinnollisempaa. Hyvällä pyörällä ajaminen on myös turvallisempaa ja se on erinomaista kuntoliikuntaa”, kertoo operatiivinen johtaja Heikki Tiittanen GoByBikelta.

”Pyöräedun avulla työnantaja mahdollistaa työntekijöilleen parempien valintojen tekemisen. Samalla henkilöstön viihtyvyys ja yrityksen houkuttelevuus työnantajana paranee. Työnantajalle pyöräedun tarjoamisesta syntyvät kustannukset ovat kuitenkin erittäin kohtuulliset”, Tiittanen jatkaa.

Lue lisää GoByBiken työsuhdepyöräedusta täältä.

 

Lisätietoja:

Hannu Tuukkala, toimitusjohtaja, Consolis Parma
puh 040 579 4926
hannu.tuukkala@consolis.com

Heikki Tiittanen, operatiivinen johtaja, GoByBike
puh. 050 570 8057
heikki.tiittanen@gobybike.fi