Consolis Parma ja Krista Pärmäkoski solmivat jatkodiilin

Consolis Parma ja Krista Pärmäkoski solmivat jatkodiilin

Consolis Parma ja kaksitoistakertainen arvokisamitalisti, huippuhiihtäjä Krista Pärmäkoski ovat solmineet kauden 2022–2023 kattavan jatkosopimuksen. Parman kumppaniurheilijana vuodesta 2017 saakka toiminut Pärmäkoski saavutti Pekingin olympiakisoissa menneellä kaudella jo viidennen olympiamitalinsa.

Krista Pärmäkoski ilmoitti keväällä kauden päätyttyä panostavansa edelleen hiihtouraansa yksi kausi kerrallaan. Jo kolmansissa olympiakisoissa peräkkäin mitaleille hiihtänyt Consolis Parman kumppaniurheilija on päätöksen jälkeen tehnyt useita yhteistyösopimuksia pitkäaikaisten tukijoidensa kanssa. Yksi näistä on Consolis Parma.

”Unelma arvokisavoitosta elää. Uskon vahvasti siihen, että kumppaniverkostoni tuella tämän tavoitteen saavuttaminen on mahdollista. Kuten Pekingissä nähtiin, marginaalit ovat mitalitaistossa minimaalisia ja jokaisen palan on oltava kohdallaan menestyäkseen. Kaiken perustana on kumppaniyhteistyön mahdollistama täysipainoinen ja ammattimainen treenaaminen”, kertoo Krista Pärmäkoski.

”Tulevan kauden ehdoton päätavoite on kevään MM-kisat Slovenian Planicassa. Hiihtokilometrejä on vuosien varrella kertynyt jo monta kertaa maailman ympäri ja uskon, että kokemuksestani on hyötyä taistelun mennessä tiukalle”, Pärmäkoski jatkaa.

”Ilmastonmuutos on paljon keskustelua aiheuttava asia myös hiihtopiireissä. Lumi on työpaikkamme ja ilman sitä lajin tulevaisuus on vaakalaudalla. Olen ilolla pannut merkille, millaista työtä Parmalla tehdään hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi. Kannan yhtiön nimeä tässäkin mielessä ylpeydellä kisa-asussani”, Pärmäkoski päättää.

”Kestävyysurheilussa ja kestävässä rakentamisessa on paljon yhteistä. Esimerkiksi kokonais- ja välitavoitteiden asettaminen, määrätietoinen jatkuva parantaminen, kehitystoimenpiteiden toteuttaminen ja tarkka faktapohjainen seuranta ovat avaintekijöitä molemmissa lajeissa”, sanoo markkinointipäällikkö Petri Kähkönen Consolis Parmalta.

”Olemme todella iloisia siitä, että Krista päätti jatkaa uraansa ja yhteistyötä kanssamme. Pitkäkestoinen kumppanuus on ollut hedelmällistä molemmille osapuolille ja sen perustana ovat yhtenevät arvot. Tuemme toisiamme tullaksemme paremmiksi ja teemme pitkäjänteistä työtä tuloshakuisesti”, Kähkönen päättää.

 

Lisätietoja:

Petri Kähkönen, markkinointipäällikkö, Consolis Parma
puh. 0400 580 356
petri.kahkonen@consolis.com

Aki Pajunoja, Krista Pärmäkosken manageri
puh. 040 7424927
myynti@kristaparmakoski.fi