Consolis Parma Forssan monitoimikeskuksen runkourakoitsijaksi

Consolis Parma Forssan monitoimikeskuksen runkourakoitsijaksi

Kuva: Parviainen arkkitehdit

Forssan kaupunki on valinnut Consolis Parman kaupungin uuden monitoimikeskuksen runkourakoitsijaksi. Monikyläksi nimettyyn rakennukseen tullaan sijoittamaan perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen palveluja sekä lasten ja nuorten hyvinvointia tukevia palveluja. Investoinnin kokonaiskustannusarvio on 24,2 miljoonaa euroa.

Monitoimikeskuksen runkourakka sisältää betonielementtien ja teräspalkkien suunnittelun, valmistamisen ja asentamisen sekä elementtien liitosvalut. Runkourakoitsijan valinnan perusteena oli pisteytys, jossa myös referensseillä ja laatujärjestelmällä oli oma painoarvonsa.

”Uusi monitoimikeskus on merkittävä hanke Forssan kaupungille. Suuren kokonaisuuden takia betoni oli selvästi paras kohteeseen soveltuva runkomateriaali. Erityisesti palotekniikka ja huoltovapaus vaikuttivat kestävän runkomateriaalin valintaan hankevaiheessa”, sanoo kiinteistöpäällikkö Jukka Perälä Forssan kaupungilta.

”Runkourakoitsijan valinnassa painotettiin aikaisempia kokemuksia vastaavanlaisista hankkeista. Myös laatu pisteytettiin yhtenä valintakriteerinä. Parma valittiin runkourakoitsijaksi tämän pisteytyksen perusteella”, Perälä lisää.

”Olemme iloisia, että saimme runkourakoitsijaksi paikallisen toimijan. Yhteistyö Parman kanssa on sujunut erittäin hyvin”, Perälä jatkaa.

Parman toimitukset kohteeseen alkavat jo alkutalvella ja valmistuvat kesällä 2021. Koulujen ja päiväkotien on määrä aloittaa toimintansa rakennuksessa syksyllä 2022.

Uusi monitoimikeskus on Forssan historian suurin ja laajimmin eri palveluja koskeva hanke.

Voit seurata projektin etenemistä Forssan kaupungin sivuilla

 

Lisätietoja:

Hannu Hieperi, myyntipäällikkö, Consolis Parma
puh. 020 577 5205
hannu.hieperi@consolis.com

Jukka Perälä, kiinteistöpäällikkö, Forssan kaupunki
puh. 050 3549917
jukka.perala@forssa.fi