Päivitä tietosi betonista CONCRETE LOVERS SOCIAL CLUBilla!

Päivitä tietosi betonista CONCRETE LOVERS SOCIAL CLUBilla!

Kolmiulotteisen betonin käytöllä rakentamisessa on tuhatvuotiset perinteet. Rooman Pantheonin temppelin kattokupolin valussa ei ollut tietoakaan niistä menetelmistä, joilla tämän päivän betonidesign säväyttää. CONCRETE LOVERS SOCIAL CLUB tarjoaa kattauksen uusimmista betoni-innovaatioista niin kaikille rakentamisen ammattilaisille. Tule mukaan yhteisöllisiin, maksuttomiin aamupäivätilaisuuksiin sinulle sopivana ajankohtana ja inspiroidu!

Klubilla betonimylly pyörii ja massan alustuksesta vastaavat betonitaiteen ja -valmistuksen huippuasiantuntijat.

Täysin uudenlaisesta kolmiulotteisen betonin valmistusmenetelmästä Muotobetonista alustaa Raija Siikamäki.

Samuli Naamangan huippuinnovaation, maailmallakin menestyneen graafisen betonin uusimmista mahdollisuuksista kertoo Linda Hirvonen.

Taiteellisen betonin ja betonitaiteen kaupunkikuvaa virkistävistä mahdollisuuksista ja betonin värjäyksestä tunnelmaa virittävät Pertti Kukkonen ja Teo Paaer ART-betonilta.

Betoninkäytön virtuoosi Topi Äikäs suoraan Betoniviidakosta valottaa keinoja, joilla toisto ja sarjat muuttuvat visuaalisiksi näyttäviksi kokonaisuuksiksi.

Tilaisuudessa kuulet myös ajankohtaisista case-esimerkeistä, miten idea on jalostunut toteutukseen.

Olethan jo ilmoittautunut mukaan klubille Tampereelle, Helsinkiin tai Ouluun? Tilaisuus on maksuton ja paikkoja on rajoitetusti!

 

 

Lisätietoja:

Petri Kähkönen, markkinointipäällikkö, Parma Oy
puh. 020 577 5532
petri.kahkonen@parma.fi