PARMA-lehti 2/2017

 

Tässä lehdessä aiheina:

TOIMITILAT: Terminaalin laajennus on huippuvaativa palapeli. Mittavan laajennuksen myötä Helsinki-Vantaa betonoi paikkansa lentokenttien kärkikastissa.

PÄÄKIRJOITUS: Jatkuva parantaminen näkyy asiakaskokemuksessa. Rakentamisessa on nyt hyvä veto. Samalla on panostetattava laatuun ja yhteistyöhön, opastaa Parman va. toimitusjohtaja Jarmo Viljanen.

ASUNNOT: Tapiolan Kirjokansi – uuden ajan kaupunkirakentamista. Tapiolan uudessa keskustassa huippulaadukkaat kerrostaloasunnot rakennetaan kauppakeskuksen päälle.

ASUNNOT: PARMAperustukset valttia Porin asuntomessuilla. Jokisuisto on haastava rakennusalusta, johon Parman perustusratkaisut tuovat selkeitä aika- ja kustannussäästöjä.

INFRA: Ratarakentamisessa on nyt uusi vaihde. Ratahankkeet tuovat töitä myös ParmaRailin tehtaalle Forssaan.

LAATU: Parman suunnittelu säästää aikaa ja euroja. Parma ottaa suunnittelun kokonaan omiin käsiin vuoteen 2020 mennessä.

IHMISET: Pysyvyyttä, läsnäoloa ja selkärankaa. Perttu Salmela luotsaa Rajavilleä pohjoisille vientimarkkinoille.

TOIMITILAT: Muodin keskus Pariisin tyyliin. Vantaan uusi Fashion Center on myös muuntojoustavuuden malliesimerkki.

INFRA: Arvo-Tec teki kalankasvatuksesta huipputekniikkaa. Betonialtaat avaavat kalankasvatukseen uuden ja ekotehokkaamman ajan.

TULEVAISUUS: Tuottavuuden avaimet yhteistyössä. RT:n väistyvä toimitusjohtaja Tarmo Pipatti muistuttaa myös digitalisaation tarjoamista mahdollisuuksista.

VASTUULLISUUS: Kiertotalous toimii – extrabetonista myös uusia tuotteita. Ylijäämäbetonista valmistetaan muun muassa kaapelipainoja ja suojaelementtejä.

PROFIILI: Mitali mielessä olympialadulle. Ykköshiihtäjä on oivassa vireessä ja tarjolla on kuntovinkkejä myös Parma-lehden lukijoille.