PARMA-lehti 1/2016

 

Tässä lehdessä aiheina:

INNOVAATIOT: Uudistuva Tapiola saa uudistuvat julkisivut. Tapiola pesee kasvonsa Parman kuitubetonilla.

TOIMITILAT: Äänekoski rikkoo ennätyksiä. Metsä Groupin biotuotetehdas on tuonut avainkumppaneille kosolti töitä.

INFRA: Elementeillä nopeutta sillanrakentamiseen. Euroopassa suositulle rakennustavalle on tilaa myös Suomessa.

ASUNNOT: Niittyhuipusta tulee Espoon korkein kerrostalo. Vaativalla ja ahtaalla tontilla korostuvat esivalmistuksen hyödyt.

UUSIUTUMINEN: Betonielementit rantautuivat Ahvenanmaalle. Fifaxin kalanviljelylaitos ja Maarianhaminan postiterminaalin laajennus valmistuivat Strömsön malliin.

LAATU & TURVALLISUUS: Tabletti taipuu myös laatu ja turvallisuustyökaluksi. Älypuhelimilla ja tableteilla päästään eroon mututuntumasta.

VASTUULLISUUS: Energiatehokkuus tuottaa tulosta myös asiakkaalle. Parman uusi energianhallintajärjestelmä on tiivis osa Parman sertifioituja järjestelmiä.

TAIDETTA & KONKRETIAA: Betoni säväyttää ympäristötaidekohteissa. Esimerkkejä löytyy Tampereen Rantatunnelista ja E18-tien varrelta Kotkasta.

TULEVAISUUS: Ihmiset etusijalle myös rakentamisessa. Rakennusalalla on paljon opittavaa palveluliiketoiminnasta, sanoo Firan toimitusjohtaja Jussi Aho.

IHMISET: Hyvä työkyky on yhteinen asia. Henkilöstön hyvinvointi näkyy nopeasti motivaatiossa, sairauspoissaoloissa ja tuottavuudessa. Siksi siihen kannattaa panostaa.

PROFIILI: Nurmijärven ulkomaalaisvahvistukset viihtyvät Parmalla. Kristo Toomla päätyi elementtitehtaalle Virosta, Nigel Burgin Uudesta-Seelannista.