Anna Laksio on nimitetty Consolis Parman turvallisuuspäälliköksi

Anna Laksio on nimitetty Consolis Parman turvallisuuspäälliköksi

Suomen johtava betonielementtien valmistaja Consolis Parma (Parma Oy) on nimittänyt yhtiön turvallisuuspäälliköksi DI Anna Laksion. Hän siirtyy Parmalle UPM Communications Paper Oy:lta ja aloittaa tehtävässä 12.6.2023.

Anna Laksio on toiminut UPM:n Kymin paperitehtaalla ympäristö- ja turvallisuuspäällikkönä vuodesta 2018 lähtien. Laksiolla on pitkä, yli 15 vuoden kokemus erilaisista ympäristöhallinnan ja turvallisuusprojektien johto- ja konsulttitehtävistä.

”Turvallisuus on yksi strategisista kärkiteemoistamme ja etusijalla arjen tekemisessämme. Tavoitteenamme on saavuttaa Nolla tapaturmaa -kulttuuri. Haluamme jokaisen meillä työtä tekevän ihmisen pääsevän terveenä läheistensä pariin jokaisen työpäivän päätteeksi”, sanoo toimitusjohtaja Hannu Tuukkala.

”Anna on kokenut ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen ammattilainen ja hänellä on erinomainen näkemys ennakoivan turvallisuuskulttuurin jatkuvan parantamisen vaatimista toimenpiteistä. Olen todella iloinen, että saamme hänet mukaan tekemään työtä yhä turvallisemman betonielementtiliiketoiminnan pariin”, Tuukkala jatkaa.

”Parman vahva valmisosarakentamisen osaaminen ja perimmäinen tarkoitus hyvinvoinnin tuottamisesta koko yhteiskunnalle on innostava. Arvostan myös suuresti sitä, miten kunnianhimoisesti vastuullisuus ja turvallisuus on huomioitu yhtiön strategiassa”, Anna Laksio sanoo.

”Odotan mielenkiinnolla, että pääsen oppimaan uutta ja tekemään laaja-alaisesti yhteistyötä Parman tiimien kanssa. Uskon että positiivinen asenne on avain myös kunnianhimoisten turvallisuustavoitteiden saavuttamiseksi”, Laksio päättää.

Laksio raportoi tehtävässään teknologiajohtaja Juha Rämölle ja hänen toimipaikkansa on Nastola.

 

Lisätietoja:

Hannu Tuukkala, Toimitusjohtaja, Consolis Parma
puh. 050 598 9292
hannu.tuukkala@consolis.com