Haemme työnjohtajaa Haapavedelle

Työnjohtajana vastaat 40 betonirakentamisen ammattilaisen päivittäisistä työnjohto- ja esimiestehtävistä. Keskeisimpiä tehtäväalueitasi päivittäisen esimiestyön lisäksi ovat tuotannonsuunnittelu. Huolehdit myös, että siisteyttä ja järjestystä ylläpidetään tehtaalla sekä olet omalta osaltasi vastuussa työturvallisuuden toteutumisesta, kehittämisestä ja laadusta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työsuhde on vakituinen.

Consolis Parma kehittää jatkuvasti työmenetelmiä ja -tapoja, johon olennaisena osana kuuluu Lean-ajatteluun pohjautuva jatkuva toiminnan kehittäminen (CODE). Tehtävässä osallistut omalta osaltasi toiminnan kehittämiseen tehtaalla sekä erilaisiin kehitysprojekteihin. Saat tueksesi ja työkavereiksesi tehtaan osaavan työnjohto- ja toimihenkilötiimin. Raportoit tehtävässäsi tehdaspäällikölle.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusinsinööri / -mestari / -teknikko) tai muuta soveltuvaa insinöörialan koulutusta. Sinulla on aiempaa kokemusta rakennusalalta sekä esihenkilötyöstä. Myös kokemus tuotannon työtehtävistä on eduksi. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä itsenäisen, kehityshakuisen ja jämäkän työotteen. Arvostat ja ylläpidät turvallisen työskentelyn kulttuuria. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, lisäksi hyvä englannin kielen osaaminen luetaan eduksi.

Consolis Parma tarjoaa sinulle vastuullisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi johtavan betonielementtien valmistajan palveluksessa. Consolis Parma on vastuullinen yrityskansalainen ja työnantaja, joka huolehtii henkilöstöstään sekä heidän terveydestään ja turvallisuudestaan sekä työskentelee aktiivisesti kohti Nolla tapaturmaa -kulttuuria.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi suosittelijoineen mahdollisimman pian, viimeistään 12.8.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi@consolis.com. Toimi pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Pekka Autio pekka.autio@consolis.com tai +358 40 543 9039.