Haemme projektipäällikköä Oulun alueelle

Consolis Parma on Suomen johtava betonielementtien valmistaja. Olemme vuosittain mukana sadoissa erilaisissa asuin-, toimitila- ja infrarakentamisen projekteissa, joiden koordinointiin tarvitsemme nyt lisävoimaa Pohjois-Suomen alueella.

Projektipäällikkönä johdat vastuullasi olevia projekteja varmistaen niiden etenemisen projektisuunnitelman mukaisesti. Apunasi toimii koko Parman organisaatio ja projektiosaamisen ammattilaiset. Vastaat aikataulujen sekä lisä- ja muutostöiden hallinnasta ja lisäksi myös projektin tuloksellisesta toteutuksesta. Huolehdit työmailla mahdollisesti vastuullamme suoritettavista asennus-, valu- ja muista työmaatöistä huomioiden töiden suorittamisesta tehdyt sopimukset, määräykset ja kustannustehokkuus. Olet avainroolissa projektin viestinnässä ja raportoinnissa, eri sidosryhmien yhteensovittamisessa sekä projektin kohtaamien haasteiden
ratkaisemisessa. Teet tiivistä yhteistyötä valmistavien tehtaiden kanssa varmistaen tuotannon onnistumisen edellytykset.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta rakennusinsinöörin tai -mestarin koulutusta sekä mielellään käytännön kokemusta rakennustyömailta. Laaja sidosryhmäyhteistyö edellyttää myös sujuvia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan betonirakentamisen huippuammattilaisten joukossa. Me parmalaiset hallitsemme elementtirakentamisen ketjun suunnittelupöydältä tehtaalle ja edelleen työmaalle.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, viimeistään 30.6.2022 mennessä henkilöstöosastolle osoitteella rekrytointi@parma.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa projekti- ja suunnittelujohtaja Anssi Vartiainen, p. +358 40 584 0346.