Haemme elementtityöntekijöitä tehtaillemme – TÖITÄ TARJOLLA HETI!

Kiinnostaako monipuoliset tehtävät betonirakentamisen maailmassa? Haemme elementtityöntekijöitä Forssan, Uuraisten, Haapaveden, Iisalmen sekä Haukiputaan ja Oulun tehtaillemme.

Elementtityöntekijänä työhösi kuuluvat betonielementtituotannon monipuoliset tehtävät; tehtaan tuotevalikoimasta ja osaamistaustasi riippuen työ sisältää erilaisia työvaiheita kuten muottien kasaamista, raudoitusta, varustelua, betonivalua, purkua tai viimeistelyä.

Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin, hieman tehtävästä riippuen yhdessä tai kahdessa vuorossa.

Koulutustausta tai aiempi kokemus rakennusalalta ja erityisesti raudoitus- ja betonielementtityöstä katsotaan vahvaksi eduksi – se ei kuitenkaan ole välttämätön, koulutamme ja opastamme sinut tehtäviin! Toivomme sinulta reipasta ja itsenäistä työotetta, valmiutta fyysisesti raskaaseen työhön sekä halua ja kykyä oppia uutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä, sekä työkavereiden tuen ja opastuksen uuden oppimisessa. Työt alkavat heti kun pääset aloittamaan ja kestävät vähintään syksylle asti – vahvoille osaajille on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Meillä on mahdollisuus palkata myös muutama kesätyötä hakeva, jolloin edellytyksenä on 18 vuoden ikä.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 30.9.2021 mennessä osoitteella rekrytointi@consolis.com. Kerro hakemuksessa lyhyesti itsestäsi sekä koulutus- ja kokemustaustastasi. Merkitsethän hakemuksesi otsikkoon miltä paikkakunnalta haet työtä.

Käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä ja palkkaamme sopivia henkilöitä jo hakuaikana!