Parman tekniikkatuotteet

Parman tekniikkatuotteiden avulla integroit kätevästi koko rakennuksen talotekniikan betonielementtirunkoon. Näin parannat rakentamisen tehokkuutta:

Helppoa. Hankalat työvaiheet tehdään tehtaalla. Materiaalien siirtojen ja varastoinnin tarve vähenee.
Nopeaa. Kun työmaalla on vähemmän asennettavia kappaleita tai paikalla tehtäviä valuja, päästään sisävalmistusvaiheeseen nopeammin. Myös rakenteiden kuivumisaika on lyhyempi.
Kustannustehokasta. Rakennusaika lyhenee selvästi ja materiaalikustannukset pienenevät. Rakennukseen saadaan myös enemmän myytäviä neliöitä ja selkeämmät tilat.
Turvallista. Työntekijöiden turvallisuus paranee, kun laatastoissa ei ole syvennyksiä.


Parman tekniikkalaatta

Märkätilojen kohdalla käytettävään tekniikkalaattaan asennetaan valmiiksi viemärit, lattiakaivot, lattialämmityskaapelit tai -putket, ja laattaan muotoillaan kaadot. Tekniikkalaatan ansiosta ontelolaataston punostus yksinkertaistuu ja kylpyhuonesyvennykset jäävät pois.

P27R-ontelolaatta

P27R-ontelolaatan avulla välipohja voidaan tehdä 270 mm korkeaksi. R-tunnuksella merkityllä, raskaalla laatalla saavutetaan ohuemmasta rakenteesta huolimatta riittävä ääneneristävyys. Lisätilan voit hyödyntää joko korkeampina huoneina tai tekniikan asennuksissa alaslaskuissa.

Laatastosuunnittelu sisältyy toimitukseen ja ne suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti.

Tekniikkalaatta ja P27R-ontelolaatta suunnitteluohjeet

Tutustu myös tekniikkahormeihimme ja katso miten Parman tekniikkatuotteet toimivat saumattomana kokonaisuutena.