Sillat

Korkealuokkaisilla betonielementeillämme rakennat turvalliset ja pitkäikäiset sillat nopeasti ja kustannustehokkaasti. Voimme valmistaa vesistö-, rata- ja maantiesiltoihin teräsbetoniset ja esijännitetyt elementit Liikenneviraston ohjeiden mukaisesti kohdekohtaisilla suunnitelmilla.

Parma on yhteistyössä kumppaniensa kanssa kehittänyt aktiivisesti Suomen olosuhteisiin sopivaa tehokasta jännepalkkisiltaratkaisua. Projektin taustalla on Consoliksen laaja osaaminen ja kokemus elementtisiltojen rakentamisesta, lippulaivana sisaryhtiömme Spanbeton Hollannissa.

Parman jännepalkkisiltaratkaisua havainnollistavat yleispiirustukset löydät suunnitteluosiostamme. Kattavan suunnitteluaineston saat käyttöösi infrarakentamisen myyntitiimiltämme.

Ensimmäinen Parman uudella jännepalkkiratkaisulla toteutettu silta valmistui Satakuntaan Kiukaisille marraskuussa 2016. Nopeasti rakennettavan elementtisillan etuja on kustannusten hallinnan ohella mm. liikennehaittojen väheneminen. Elementtivaihtoehto vähentää myös työturvallisuusriskejä työmaalla.

Katso video!