Parma Rail on ratarakentamisen huippuosaaja

Parman sisaryhtiö, Parma Rail Oy, valmistaa betoniset linja- ja vaihdepölkyt varmasti ja laadukkaasti.

Olemme maamme betonisen ratarakentamisen edelläkävijä. Forssassa sijaitseva tehtaamme aloitti toimintansa jo vuonna 1990 ja tähän päivään mennessä olemme tuottaneet yli viisi miljoonaa pölkkyä.

Parma Railin betonisilla linja- ja vaihdepölkyillä varmistat, että matkustaminen raiteilla on mukavaa ja turvallista korkeillakin nopeuksilla. Tuotantolaitosten yhteydessä betoninen ratapölkky kestää raskaiden materiaalien siirrot.

Pölkyt varustellaan jo valmiiksi tehtaillamme ja toimitetaan suoraan ratatyömaalle sujuvaa ja turvallista asennusta varten. Meiltä saat halutessasi pölkyt kiskoliikenteen ratoihin ja kiintoraiteisiin myös tärinävaimennettuina.


Taattua laatua ja uutta teknologiaa

Teollisen valmistusmenetelmämme ansiosta kaikki ratapölkyt ovat mittatarkkoja, tasaisesti korkealaatuisia ja toimitusvarmoja. Tuotteemme soveltuvat juna-, raitiovaunu- ja metroliikenteeseen sekä teollisuuden tarpeisiin.

Jatkuva kehitystyömme tähtää entistä kestävämpiin, huoltovapaampiin ja kustannustehokkaampiin ratkaisuihin.

Parma Raililla on sertifioitu laatu- ja ympäristöjärjestelmä (ISO9001 ja 14001), ja se kuuluu Inspecta Sertifiointi Oy:n jatkuvan laadunvalvonnan piiriin (FI-sertifikaatti).


Kansainvälistä osaamista

Yhteistyömme emoyhtiömme Consoliksen kanssa on erittäin tiivistä. Tämän ansiosta pystymme soveltamaan uusimmat kansainväliset innovaatiot ja parhaat käytännöt helposti ja nopeasti Suomen olosuhteisiin.

Euroopan ratarakentamisen ehdottomaan kärkeen kuuluvalla Consoliksella on yli 40 vuoden kokemus ratapölkkyjen valmistamisessa. Konsernilla on yhteensä 21 ratarakentamisen komponentteihin erikoistunutta tehdasta 15 eri maassa sekä korkeatasoinen testilaboratorio Ranskassa.

 

Ratarakentaminen

Ratatuotteet