Avoimet työpaikat

Tarjoamme sinulle aitiopaikan kasvaa betonielementtirakentamisen huippuammattilaiseksi. Parma on Suomen markkinajohtaja ja osa alan suurinta eurooppalaista yhtiötä, Consolis-konsernia.

Parmalaiset hallitsevat elementtirakentamisen ketjun suunnittelupöydältä tehtaalle ja edelleen työmaalle. Meitä on noin 750 ammattilaista, ja teemme työtä kädentaitoa vaativista tehtävistä korkeakoulututkinnon edellyttäviin tehtäviin.

Teemme jatkuvasti yhteistyötä alan opiskelijoiden kanssa ja työn ohessa on mahdollisuus suorittaa rakennusalan ammattitutkinto loppuun. Lisäksi Consolis-konsernin kautta ovet aukeavat myös kansainväliseen työympäristöön ja projekteihin.
 

Onko sinulla rohkeutta olla konkreettinen? Tule mukaan kasvavaan joukkoomme!

 

HR-asiantuntija/HRD Manager

Nummelan, Vantaan tai Kangasalan toimipisteeseen (myös muut Parman toimipisteet mahdollisia).

Vastaat henkilöstön osaamisen sekä organisaation ja henkilöstöhallinnon prosessien ja toimintamallien kehittämisestä ja koordinoinnista. Tuet ja valmennat esimiehiä henkilöstöresursoinnissa, rekrytoinneissa ja henkilöstön kehittämisessä sekä palkitsemiseen ja työhyvinvointiin liittyvissä asioissa. Vastuualueeseesi kuuluvat myös työnantajamielikuvan kehittäminen ja rekrytointiviestintä sekä sisäisen viestinnän avustavat tehtävät. Osallistut henkilöstöstrategian suunnitteluun ja toimeenpanoon. Raportoit henkilöstöjohtajalle.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta monipuolisista teollisuuden HR-tehtävistä. Olet palveluhenkinen ja oma-aloitteinen sekä viet asioita eteenpäin määrätietoisesti yhtiön tavoitteet ja tahtotila kirkkaana mielessä. Kokonaisuuksien hahmottaminen sekä vuorovaikutuksellisuus ja jämäkkyys tukevat tehtävässä menestymistä. Tunnet teollisen toimialan pelisäännöt ja kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme organisaatiomme vahvan tuen monipuolisessa ja haasteellisessa tehtävässä menestymiseen. Voit kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi innostavassa työympäristössä oman alansa markkinajohtajan palveluksessa sekä tiiviissä yhteistyössä kansainvälisen konsernin HR-verkoston kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 21.6.2018 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Otsikoi viestisi ”HR-asiantuntija/Parma”.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Katriina Lehtonen puh. 020 577 5522.

 

Suunnittelupäällikkö

myyntiorganisaatioomme Nummelan, Forssan tai Kangasalan toimipisteeseen (myös muut Parman toimipisteet ovat mahdollisia).

Vastaat uusien ratkaisuehdotusten laatimisesta vaihtoehto- ja tarjoussuunnittelijana soveltaen Parman valmiita konsepteja ja ideoiden täysin uusia ratkaisuja. Toimit suunnittelun ohjauksen asiantuntijana talon- ja infrarakentamisen hankkeissa. Luot asiakkaan tarpeista konkretiaa kustannustehokkailla teollisilla kokonaisratkaisuilla. Teet tarjousvaiheen suunnitelmista kilpailukykyiseen lopputulokseen tähtääviä tarkasteluita ja ehdotuksia.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (DI tai INS) sekä kokemusta rakennesuunnittelusta. Betonielementtiteollisuuden sekä rakennusprojektin kustannusosaamisesta on etua. Toimintatapasi varmistaa asioiden maaliin viemisen johdonmukaisesti. Osaat kyseenalaistaa ja esittää rakennevaihtoehdot nykyaikaisten työkalujen avulla asiakkaallemme.

Tarjoamme organisaatiomme vahvan tuen tehtävässä menestymiseen. Saat näköalapaikan kansainvälisessä konsernissa, näet kättesi jäljen merkittävissä rakennusprojekteissa ympäri Suomen ja pääset kehittämään teollisen runkoelementtituotannon tulevaisuutta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 10.8.2018 mennessä henkilöstöjohtajallemme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Käytä viestissäsi otsikkoa ”Suunnittelupäälliköksi Parmalle”. Täytämme tehtävän heti, kun sopiva hakija löytyy. Lisätietoja tehtävästä antaa: tarjouslaskentapäällikkö Ritva Toivakainen puh. 020 577 5538.

 

---

 

Jos sinua kiinnostaa jokin muu työtehtävä Parmalla, voit lähettää meille vapaan hakemuksen. Täytä alla oleva lomake, niin olet mukana, kun etsimme uusia osaajia. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia tietoja. Henkilötietosi jäävät Parma Oy:n käyttöön.

Henkilötietosi (*)

Sukunimi (*)
Invalid Input

Etunimi (*)
Invalid Input

Syntymäaika (pv.kk.vvvv) (*)
Invalid Input

Syntymäpaikka (*)
Invalid Input

Puhelinnumero (*)
Invalid Input

Sähköpostiosoite (*)
Invalid Input

Katuosoite (*)
Invalid Input

Postinumero (*)
Invalid Input

Postitoimipaikka (*)
Invalid Input

Tehtävä/tehtäväalue, josta ensisijaisesti olet kiinnostunut(*)
Invalid Input

Mikä Parman toimipaikoista soveltuisi sinulle(*)
Invalid Input

Haetko(*)
Invalid Input

Nykyinen tai viimeisin työnantaja
Invalid Input

Tehtävänimike, päätehtävät
Invalid Input

Työsuhteen kesto
Invalid Input

Edellinen työnantaja
Invalid Input

Tehtävänimike, päätehtävät
Invalid Input

Työsuhteen kesto
Invalid Input

Edellinen työnantaja
Invalid Input

Tehtävänimike, päätehtävät
Invalid Input

Työsuhteen kesto
Invalid Input

Milloin olisit valmis aloittamaan
Invalid Input

Mahdolliset suosittelijat
Invalid Input

Tutkinto
Invalid Input

Valmistumisaika
Invalid Input

Koulun tai oppilaitoksen nimi
Invalid Input

Kerro lyhyesti itsestäsi, osaamisestasi ja siitä, miksi haet Parmalle: (*)
Invalid Input

Lisää liitetiedosto
Invalid Input

Lisää liitetiedosto

Lähetä