Arvot, tehtävä ja päämäärä

Parman tehtävä

Parma kehittää ja toimittaa betoni- ja yhdistelmämateriaalipohjaisia tuotteita ja ratkaisuja asuin-, toimitila- ja infrarakentamiseen.


Parman päämäärä

Parma on halutuin ekologisen betoni- ja yhdistelmämateriaalipohjaisen rakentamisen kumppani. Yritys, joka tunnetaan innovatiivisista tuotteista ja ratkaisuista sekä hallituista toimituksista.


Parman arvot

Parman arvot kiteytyvät neljään:

KUMPPANUUS
ROHKEUS
LAATU
VASTUULLISUUS

Haluamme olla aitoja kumppaneita asiakkaillemme. Olemme heitä lähellä asiantuntijana ja toimittajana. Olemme sekä paikallinen että valtakunnallinen toimija.

Rohkeus kuvastaa luovuuttamme kaikessa tekemisessämme. Tuotteet ja palvelumme uusiutuvat jatkuvasti asiakkaiden tarpeen mukaan. Kehitämme liiketoimintaamme ennakkoluulottomasti.

Lupaamme oikeaa laatua, oikeaan aikaan ja sovituin kustannuksin. Talossamme on parhaat tekijät – meiltä löytyy mutkatonta osaamista myynnissä, tuotannossa ja työmailla.

Kannamme vastuumme sekä ympäristöstä että turvallisuudesta. Tuotteemme ja ratkaisumme ovat luotettavia ja elinkaariedullisia. Pidämme huolen omistamme ja meillä on hyvä henki myös sisäisesti.