TES-neuvotteluiden vaikutukset Parman toimintaan

Rakennustuoteteollisuus RTT:n ja Rakennusliiton käynnissä olevien työehtosopimusneuvotteluiden aikana on voimassa Rakennusliiton ilmoittama ylityökielto. Ylityökielto saattaa vaikuttaa myös Parman toimituksiin.

Työehtosopimusneuvotteluiden aikana voimassa olevalla ylityökiellolla voi olla vaikutuksia Parman toimituskykyyn. Ruuhkahuippuja ja ennakoimattomia töitä ei voida ratkaista vuorojärjestelyillä eikä ilta- tai viikonlopputöillä normaaliin tapaan. Pahoittelemme ylityökiellosta asiakkaillemme mahdollisesti aiheutuvia haittoja.

”Kevät on kiireistä aikaa rakentamisessa ja kysyntähuippuihin olemme normaalisti vastanneet kapasiteetin nostolla. Toimenpiteinä olemme käyttäneet mm. vuorojärjestelyitä sekä ilta- ja viikonlopputöitä. Tällaisiin järjestelyihin ei nyt voimassaolevan ylityökiellon aikana luonnollisesti ole mahdollisuuksia”, Parman tuotantojohtaja Anssi Vartiainen pahoittelee.

”Pyrimme toki kaikin tavoin välttymään toimitusongelmilta, mutta neuvotteluiden pitkittyessä tähänkin on syytä varautua”, Vartiainen jatkaa.
                       
Lisätietoja antavat:
Anssi Vartiainen, tuotantojohtaja, Parma Oy
puh. 020 577 5439
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Katriina Lehtonen, henkilöstöjohtaja, Parma Oy
puh. 020 577 5522
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.