Tierakentaminen

Parmalla on vahva kokemus tierakentamisessa käytettyjen infratuotteiden toimittajana. Meluntorjunnan ratkaisumme vaimentavat massiivirakenteena rengasmelun tehokkaasti ja CE-merkittyjen tiekaiteidemme turvallinen toimivuus on testattu mittavissa törmäystesteissä.

Korkealuokkaisilla betonisilla valmisosillamme rakennat turvalliset ja pitkäikäiset sillat ja tunnelit nopeasti ja kustannustehokkaasti. Valmistamme vesistö-, ylikulku- ja risteyssiltoihin soveltuvia elementtejä tehtaillamme ympäri Suomea. Voimme valmistaa kaikki betoniosat Liikenneviraston suunnitteluohjeiden mukaisesti esijännitetyistä siltapalkeista aina kansilaattaosiin. Toimitamme siltaprojektiisi elementit kokonaan tai osittain, ja tarvittaessa otamme vastuun lisäksi elementtien suunnittelusta ja asennuksesta.

Betoni on erinomainen materiaali meluesteeksi: se on luontaisesti massiivinen ja tiivis, eivätkä ääneneristysominaisuudet kärsi ajan myötä. Meluseinissä käytettäviä elementtejä valmistamme tilaajan suunnitelmien mukaan säänkestävästä laadukkaasta betonista. Olemme myös kehittäneet meluseiniin uusia työmaalla aikaa säästäviä kustannustehokkaita ratkaisuja.

Törmäyskaidevalikoimaamme kuuluvat turvallisuusluokan H2 penger- ja siltakaiteet. Sekä kaide-elementteihin että meluseiniin voidaan toteuttaa näkyvät pinnat joko muotin profiloinnilla tai graafisella betonilla. Näin rakenne on myös ulkonäön osalta pitkäikäinen eikä vaadi erityistä ylläpitoa.

Kysy myös kohdekohtaisesta suunnittelu- ja asennuspalvelustamme.