PARMAperustukset

PARMAperustuksilla saat vaivattomasti luotettavan pohjan kodillesi. Betonisilla valmisosilla kestävät, painumattomat perustukset valmistuvat pohjatöiden ja paalutusten päälle jopa alle viikossa. Ammattitaitoisilta yhteistyökumppaneiltamme saat halutessasi perustukset myös avaimet käteen -periaatteella. Muista pyytää tarjous Parmalta jo luonnoskuvavaiheessa!

Turvallinen ja terveellinen

PARMAperustukset on nykyaikainen, Säteilyturvakeskuksen suosittelema vaihtoehto tuulettuvan alapohjan tekoon radonherkillä alueilla. Valmisosarakenteinen tuulettuva alapohjarakenne on erittäin tiivis.

Radon on hajuton, mauton ja näkymätön radioaktiivinen kaasu. PARMAperustuksilla toteutettu alapohjan tuuletus vaikuttaa osaltaan tehokkaasti siihen, että maakosteus ja vaarallinen radon eivät pääse huoneilmaan, kun rakennus on ”nostettu ilmaan”. 

Helppo huoltaa

PARMAperustuksilla alapohjan alle jää vajaan metrin korkuinen tuuletettava ryömintätila. Talotekniset asennukset kuten esim. viemärivedot voidaan sijoittaa ryömintätilaan, jolloin niiden tarkistus sekä huolto- ja muutostöiden tekeminen helpottuu. Ryömintätilaan pääsee alapohjan läpi erityisestä huoltoluukusta, joten mahdolliset korjaustoimenpiteet eivät vaadi alapohjan aukaisemista.

 

 

Lataa myös Parman pientalorakentajatuotteiden esite!